Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Tsiteerides klassikuid:"Mis sul viga on?". Lugedes seda kirjeldust, no ei tuleks selle pealegi, et kõik see oli kustus lähitule tõttuurmas66 kirjutas: ↑24 Juun 2022, 21:00Selline totter naljakas juhtum oli. Sõitsin täna autoga Tallinna ringteel suunaga Narva mnt- Pärnu mnt ja kuskil Jüri ringil ilmus sappa tsikkel, mille ei põlenud tuled. Ringil liikusin teises reas kiirusega 60+(50ala) ja kiirendasin välja reastudes esimesse ritta ning tsikkel jäi pikalt maha. Kui ta vaikselt järgi tuli ,siis andsin sortsu siganaaliga ja näitaisn silmade suunas lootes,et tüüp taipab, et tal tuled ei põle või lihtsalt midagi millegi valesti olekust taipab. Tüüp, aga näitas mulle näpuga oimu koha suunas ja lasi edasi, kui ta minu ette jõudis, siis vilksasin ühe korra täistuledega ja vastu tõusis käsi keskmise sõrmega. Mul see tuju ei rikkunud, sest sain aru et tüüp ei saa mitte millestki aru ja las olla.
Sõitsin rahulikult omas tempos Saue Olerexi ja sisse keerates vaatan, et sama tsikkel keerab ka sinna. Kui ta minust mööda tankla poodi kõmpis siis küsisin, et miks fakki naidata kui ma tahtsin sulle vaid viidata,et tuled ei põle. Tüüp hakkas mölisema, et justkui ma talle ette jäin vmt ja ma siis vastasin, et ära pane tõesti enam tulesid põlema ja oota kuni keegi sulle kabelimatsu paneb.
Ehk ma üritasin justkui inimest aidata, aga no ei tahtnud see pidur abi saada vaid tuledeta kabeli ust otsida.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.