Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: F700GS
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Hälvik- Mootorratturid
Igaüks tõlgib kahjuks nagu ise käitub ja eeldab, et teisedki siis nii käituma peavad. "Sa elad paljude maailmas, aga sul endal on vaid üks maailm". Mõnel ego nii pisike, et arvab kõiki tema vastu olema.urmas66 kirjutas: ↑24 Juun 2022, 21:00Kui ta minust mööda tankla poodi kõmpis siis küsisin, et miks fakki naidata kui ma tahtsin sulle vaid viidata,et tuled ei põle. Tüüp hakkas mölisema, et justkui ma talle ette jäin vmt ja ma siis vastasin, et ära pane tõesti enam tulesid põlema ja oota kuni keegi sulle kabelimatsu paneb.
Suvalisele kõnetamisele on enamus rahvaid ikka palju avatumad, kas just siiralt, aga kõnetamise või viitamise pärast surma ei saa.
Aastaid 5 Tallinnas Liivalaia tänaval pangamaja ees parkisin autot panga kõrvale, tulin välja, keegi annab signaali pikalt. Mõtlesin et mis ja kus juhtus. Märkasin ühe manööverdava riisikäru aknast tõstetud keskmist sõrme üle katuse. Väike analüüs, pilguheit, sain aru et olin tema nina alt koha varastanud. Läksin juurde, vabandasin, pakkusin et ajan ära kui härral tuli takus. Ei tema tahtnudki enam!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.