Ületasin kiirust ja põgenesin, kas peaksin kartma?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Ületasin kiirust ja põgenesin, kas peaksin kartma?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

@Madlobster @Ain Sellised võrdlused on siin kohatud. Kuidas see naise peks ja kiiruse ületamine omavahel seotud on? Kas te olete alati kõikidest seadustest piinliku täpsusega kinni pidanud? Mina igatahes pole pühak. See kes on süüta visaku esimene kivi.
Kas head kaasfoormulased teevad mulle ettepaneku seadust rikkuda selle pärast, et keegi juba rikkus seadust? Selle pärast, et ma olen ise varasemalt seadust rikkunud? Või on iga kodaniku kohus kuriteost teatamine isegi siis, kui ta selle käigus seadust rikub?
Kui tegu oleks surma või vigatusega lõppenud õnnetusega ka siis ei annaks me ilmselt andmeid välja lihtsalt ilusate silmade eest. Jätkuvalt peab olema seadusest tulenev alus. Tehke plaun vahet uurimise takistamise ja seadusest kinni pidamise vahel.

PS. Kui peate vajalikuks siis lööge mind risti minu seisukohtade pärast. See poleks esimene kord.
PPS. Ja muuseas, ebaseaduslikult hangitud tõendeid ei saa kohtus kasutada. Esimene suvalike kaitse advokaat viskab need möödaminnes aknast välja.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”