Ületasin kiirust ja põgenesin, kas peaksin kartma?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Ületasin kiirust ja põgenesin, kas peaksin kartma?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Fox kirjutas: 22 Juun 2022, 09:01
Et kui politsei tuleks sinu käest rämeda liiklusrikkuja (eest ära sõitmine seda ju on, seda ometi tunnistad?) misiganes andmeid küsima, keelduksid ja nõuaksid kohtu määrust?
Nõus, et mootorratturid peavad üksteist toetama aga foorumi adminina ei ole minuarust kohane sellise taseme rikkumise eest siin avalikult rikkujale sõbralikult õlale patsutada ja öelda maga rahulikult sõber me kaitseme sind. Ma siiralt loodan, et see postitus ei olnud sul sellisena mõeldud nagu mina aru sain.
Kui midagi on võimalik valesti mõista siis seda ka tehakse. Nii ka seekord.
See pole "ma kaitseme sind" teema - igaüks vastutab jätkuvalt ise oma tegude eest. Aga ma ei näe põhjust ka teemaalgatajat risti lüüa. Ma ei kiida seda heaks aga me oleme kõik elus teinud midagi, mille pärast hiljem uhkust tunda ei saa. Oluline on see, kas tegija pidas seda õigeks või mitte, mulle tunuds, et ta pidas seda rumalaks ja mõtlematuks teoks. Mis ma tast ikka näägutan, inimene sai iseseisvalt aru ja niikuinii on ainuke inimene, keda mina ümber kasvatada saan olen mina ise. Pele selle: kõik mootoraratturid kes pole korra elus proovinud, et palju tsiklist välja tuleb võiks siinkohal käe püsti tõsta. Mina igatahes olen proovinud. Ainuke erinevus teemaalgatajast on see, et ma ei sattunud politsei radarisse. Kas see teeb minust automaatselt kurjategija? Kas mind tuleks hukka mõista? Kas ma peaksin end ise politseisse üles andma?

Foorumi haldajal, kui vastutaval andmetöötlejal on rida seadusest tulenevaid kohustusi. Ma loodan, et sa ei vihjanud siinkohal nagu oleks foorumihaldaja poolt seaduse rikkumine igati sobilik käitumisviis. Seadus on jätkuvalt kõikide jaoks ühetaoline. Vahet pole, kas politsei, hambahaldjas või naabri-Ants. Kui kohus küsib siis me järgime seadust ja anname välja just need ja ainut need andmed, mida küsitakse. Muul juhul on tore vestelda aga me ei saa aidata.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”