Kasutatud mootorrattad Bikepointist
Re: Kasutatud mootorrattad Bikepointist
Minu kirjeldatud jutt on mu enda kogemus. Ainuke mida ma kontrollida ei saa, mis pärast margiesinduses tehti hooldusruumis. Mis seal reaalselt oli ja kui palju oli, ei näinud pealt. Igaljuhul Bikepoint arvatavasti ei remontinud amorti päris õigete võtete või varuosadega.Madlobster kirjutas: ↑17 Juun 2022, 14:39Mul ei ole Bikepoindis mitte ühtegi tuttavat, rääkimata seotusest
Aga ...
Selleks, et hakata kellelgi foorumis vastu vahtimist andma, peaks olema asi korralikult ja faktiliselt tõestatavalt esitatud.
Kasutatud ratta puhul aasta pärast kellegi kolmanda poolt kuuldud segane (kas üks või teine tihend vms) info selleks ei kõlba ning kvalifitseerub pigem alusetu laimuna kui konstruktiivse kriitikana või selge pahatahtlikuse välja toomisena kliendi suhtes.
Mitte, et see tihend ei võinud seal olla valesti vms aga selline umbmäärane lugu kasutatud tehnika kohta peale muretut hooaega ei näe ilus välja.
@Jalamees Mine kõelu ratta seljas, tee omapoolne pakkumine. Igal pool on inimesed tööl Kõik oleneb, kui nõutud ratas on, mis marginaal peal on jms asjadest.
Mul ei ole suuremat etteheidet. See keiss ei läinud mulle midagi märkimisväärset maksma ja ei tekitanud ebamugavusi. Seetõttu ei kirjutanud ka kohe kuhugile FB kommuuni, siia foorumisse või Bikepointi. Lihtsalt kui siin kogemuste jagamiseks läks, kirjutasin ka enda oma. Kas ma ostaksin täna uuesti ratta Bikepoindist? Igaljuhul.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.