Kasutatud mootorrattad Bikepointist
Re: Kasutatud mootorrattad Bikepointist
Paar aastat tagasi sai sealt üks tsikkel ostetud + arvelevõtmine, ülevaatus ja kohaletoomine Tallinnas ka nende poolt. Mälu järgi olid need teenused kokku vist 160eur....või oli 190..no midagi sinnakanti
Seda siis lisaks tsikli enda hinnale.
Bikepointiga on mul veel siuke kogemus, et...olen sealt ühe ratta veel ostnud ja kõigepealt ei läinud see käima, kui järgi läksin - aku oli tühi
Okei, kohe toodi töökojast teine aku ja vahetati ära. Hakkasin siis sõitma ja mõnesaja meetriga sain aru, et miski on väga valesti. Oligi. tagumine rehv peaaegu tühi. No mis seal ikka, veeresin vaikselt lähimasse pädevasse tanklasse...
Aga ei, ma ei heida neile midagi ette, müügiprotsessis oldi väga vastutulelikud ja eks motokoolis ka ju õpetatakse, mida kõike enne sõitma asumist kontrollima peab, rehvirõhku näiteks
Teeninduse poolel ma ei ole seal käinud, selle kohta ei oska öelda.

Bikepointiga on mul veel siuke kogemus, et...olen sealt ühe ratta veel ostnud ja kõigepealt ei läinud see käima, kui järgi läksin - aku oli tühi

Aga ei, ma ei heida neile midagi ette, müügiprotsessis oldi väga vastutulelikud ja eks motokoolis ka ju õpetatakse, mida kõike enne sõitma asumist kontrollima peab, rehvirõhku näiteks

Teeninduse poolel ma ei ole seal käinud, selle kohta ei oska öelda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.