Rumalad või segased küsimused jms
Re: Rumalad või segased küsimused jms
ranel, aga kui see krunt lihtsalt panemata jätta ning värvida otse "lõppvärviga" esmalt krundikiht ja siis sama värviva lõppkihid peale? point selles, et seda eskaro kattot ma juba ostsin teatud koguse ära...ja ütleme nii, et see kogus on nagunii suurem kui mul tegelikult vaja läheb antud pinna jaoks, seega ma võin seda panna sinna 1,2 või ka 3 kihti kui vaja. aga noh, päris kallis värv oli kui aus olla...ja seesama spetskrunt sinna juurde osta oleks veel teist samapalju otsa. krundi tünn oli mälu järgi ka oma 80 eurot ning umbes pool sellest jääks ilmselt lihtsalt üle ehk läheks raisku.
lõppkokkuvõttes kisub siis juba sinnakanti nende hindadega, et samahästi võiks osta mingi koguse uut ja värvitud plekki ning asendada kehvemates kohtades vana pleki lihtsalt uue vastu. maksumus ilmselt tuleks odavam kui olemasolevat plekki kõigi nende imeliste puhastusainetega puhastada ja imeliste värvidega üle värvida. kuidagi absurdne hakkab kogu see asi tunduma lihtsalt kui seda kogukulu ja tulemust niimoodi võrrelda. näiteks tootes sauel on praegu pakkumise hinnaga uus ja värvitud katuseplekk ~6.5e ruut. muidugi 10x suurem kogus kui mul parasjagu tarvis on, aga lihtsalt üsna mõtlemapanev võrdlus kui uue pleki katusele panek tuleks põmst sama hinnaga kui vana pleki (ise) üle värvimise puhul lihtsalt värvi(de)/vahendite hind
tough life..
lõppkokkuvõttes kisub siis juba sinnakanti nende hindadega, et samahästi võiks osta mingi koguse uut ja värvitud plekki ning asendada kehvemates kohtades vana pleki lihtsalt uue vastu. maksumus ilmselt tuleks odavam kui olemasolevat plekki kõigi nende imeliste puhastusainetega puhastada ja imeliste värvidega üle värvida. kuidagi absurdne hakkab kogu see asi tunduma lihtsalt kui seda kogukulu ja tulemust niimoodi võrrelda. näiteks tootes sauel on praegu pakkumise hinnaga uus ja värvitud katuseplekk ~6.5e ruut. muidugi 10x suurem kogus kui mul parasjagu tarvis on, aga lihtsalt üsna mõtlemapanev võrdlus kui uue pleki katusele panek tuleks põmst sama hinnaga kui vana pleki (ise) üle värvimise puhul lihtsalt värvi(de)/vahendite hind

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.