Milline kamado?

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 373 korda

Re: Milline kamado?

Lugemata postitus Postitas ranel »

Kamado on grillimiseks suht jura. Küll aga saab, aga keeruline head grilli teha. Vannis on hulga lihtsam haluga sütt ette põletada ja vastavalt vajadusele seda liigutada. Lisaks ka varraste asetuse probleem, mida vannis pole. Kamados halge kasutada ei tohi. Küll aga Kamado eelis tuleb välja pikalt küpsetades. Hoiab hästi sooja ja söekulu on väga väike võrreldes plekiga. Temperatuuri reguleerimine lihtne, kuna saab õhu pealiikumist kergelt muuta. Lisaks baaskomplektile on vaja sinna kuumusehajutit. Kamado võtsin eelkõige pikaealisuse tõttu. Plekist grillid kestavad mu kasutusega 3-4a maksimaalselt.

Kuna üks sõber töötas vahepeal Kamadosid müüvas firmas, siis ainus soovitus oli tal Mustangist eemal hoida. Ajaga pidavat mingisuguse sideaine vähesuse tõttu keraamikasse mõra sisse lööma.

Omal nn vannid ja Dreamfire Kamado Basic 24. Võtsin pigem suurema, kuna hinnavahe oli antud hetkel, kui ostsin, suht olematu väiksematega.

Kõige paremaid lihasid teeb aga üks sõber mul oma plekist Weberis, keda ma päriselt nimetaks gurmaaniks.

Gaasigrill ja gurmaan kokku ei käi :D
20220612_103005.jpg
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”