Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
@ranel kirjuta siis lahti kuidas käib arvestus tunnipõhisel paketil,kui kuu lõpus on arvel üks hind,millega korrutatakse kulutatud kilovatid? Minule selgitas klienditeenindaja mingist keskmisst päevast, mis minu tundidega kuidagi saadakse ja siis neist päevadest saadakse omakorda kuu keskmine jne. Mul puudub viitsimine kõike seda tarbimist mis mul on läbi arvutada, aga Elektrumile saatsin kirjaliku päringu just selle kohta kuidas käib arvutus,mitte mida igas paketis arvestatakse. Mul on ka vanem kindlustusega börsi pakett,mille tingimused muutusid selle kirjaga
Elektrum Eesti <info@elektrum.ee>ManusedT, 13. juuli 2021 15:33), ja tingimused jõustusid 01.09.2021
Seda kodukal pole,aga see on tunnihinnaga (744 erinevat hinda kuus
) Mul on samad tingimused, mis seal kodukal nähtavatel, aga kindlustuse osa erineb.
Kui vastus tuleb siis jagan siia ja ei looda,et see on midagi väga konkreetset ehk ilmselt midagi sarnast ikka nende EE artiklis mainitutega.
Elektrum Eesti <info@elektrum.ee>ManusedT, 13. juuli 2021 15:33), ja tingimused jõustusid 01.09.2021
Seda kodukal pole,aga see on tunnihinnaga (744 erinevat hinda kuus

Kui vastus tuleb siis jagan siia ja ei looda,et see on midagi väga konkreetset ehk ilmselt midagi sarnast ikka nende EE artiklis mainitutega.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.