Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

kiilas kirjutas: 31 Mai 2022, 14:00
Mul oli alguses börsihind mingi keskmise tabeli järgi kus päevane tarbimine jaotati mingi X valemi järgi erinevate tundide peale, mingile tunnile rohkem mingile vähem. Kui tegin kunagi energiamüüja vahetuse taotluse(Elektrum oli vist kes algusest saadik tunnipõhist pakkus), siis EE-st helistati ja kinnitati, et neil saab ka nüüd tunnipõhist ja tehti leping ümber tunnipõhiseks lihtsalt kui enne oli marginaal fikseeritud, siis nüüd on neil vajadusel võimalik seda muuta(siiani seda tehtud ei ole). Möödas on sellest 8-9 aastat umbes.

Edit: Esimesed lepingud mis EE-ga sõlmiti oli kõigil börsihind tabeli järgi ja EE ise seda tunni põhiseks ei muuda automaatselt vaid pead taotluse tegema. Mul kukkus elektriarve pärast seda umbes 10%(täpselt ei mäleta)
Ma olen Elektrumi klient vabaturu algusest saati ja algul polnud tunnipõhine arvesti kuid ka sellest ajast kui on, on neil ikkagi ka päeva hind ja kuu hind, mitte kokku liidetud tunnihinnad. See aritmeetika on neil küll täpsem kui EE-l kuid mingi keskmine on seal ikka arvutatud,mis küll kujuneb tunnihindade järgi.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”