Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
Ma saan aru, et seaduse järgi on õigus, selllele polegi vastu vaielnud ju. Aga meil eestlastel on jube komme oma õigust taga ajada ja mitte loogiliselt mõelda. Et pohh, las ma olla muul liiklusel jalus ja teised möödugu must paremalt, MINUL ON ÕIGUS! Selmet esimeses ehk parempoolses reas sõit max lubatud kiirusega või alla selle isegi.mx77 kirjutas: ↑29 Mai 2022, 08:40Sa ilmselt ei pannud tähele, et kui videote autorilt tsiklimehe kiiruse kohta küsiti, siis ta vastas 70+. Selle kiirusega võib suvalises reas sõita nii palju kui tahab.M.T. kirjutas: ↑28 Mai 2022, 22:14Kui ta uhkelt teises reas uimerdab nii, et teised temast paremalt mööduma peavad ja seejuures aru ei saa, et selline liiklemine natuke .... on, siis ma küll ühtegi sümpaatiat ei tunne. No ma olen lihtsalt teistsuguse maailmavaatega. Ja saan täiesti aru, et on ka teistpidi arvajaid.
Aga kõigest hoolimata ma dziibi venna teguviisi ka õigeks ei pea, tsiklistile niimoodi p.rse ei roniks ja ta eluga ei mängiks.
Kõik on jube kõvad kohtumõistjad siin asjaolusid teadmata.
Kui sa ummikus istud ja kõrvalteelt soovib keegi välja pöörata, sul on ka ju õigus mitte lasta tal seda teha. Teedki siis nii või sel juhul oled siiski viisakas ja lased vahele? Kui jah, miks siis see viisakus - mitte takistada vasakpoolses reas kiiremat liiklusvoolu, isegi kui nad sõidavad üle max lubatu - miks see puudub? Politseiniku geen lööb välja?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.