Hälvik-autojuhid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1993 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: Hälvik-autojuhid
Aga sa ei hakka ju mööda sõitu ka nii tegema nii, et lisad kiirust +2km mööda sõidetavast?
Minu teema oli küll 2+2 tee, aga tegelikkuses on asi sama. Tee oma möödasõit ära, või ära siis teegi seda, kui tunned et on ohtlik ja võid minna sedusega pahuksisse selmet istuda möödasõidetava kõrval 5km.
Kui nüüd aus olla,siis +10km spido järgi ei tee ükski politsei midagi ja sellise vahega toimub ka möödasõit kiirelt ja muretult. Ma ei arvanudki,et on vaja tekitada olukord,kus sõites 112km/h 110 alas jääb sulle ette täpselt 110 sõitev liikleja ja sa siis pead vajutama põhja. Ei pea, aga vajuta 118-120 ning sujub möödasõit normaalselt ja kedagi sa ei häiri. Või kui oled NII KORRALIK,siis võtadki oma püsikal 2km/h vähemaks ja sõidad selle eesliikuja taga piisava vahega. Kui on uuem adaptiivne püsikas pole isegi midagi vaja teha,auto jätkab ise eesliikuja taga turvalise pikivahega.
Kui ma juba sõidan +10 ja keegi jääb ette, kellest möödasõit võtab natuke aega, siis mina tagasõitjana ei ärritu selle peale, sest see on juba hoopis teine teema.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.