Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7201
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

M.T. kirjutas: 28 Mai 2022, 11:51
Siin mõnes teises teemas on juba kinnitust leidnud mõne indiviidi “ainult mina” ja “ainult minu kitsas maailmavaade on õige” arvamus koos debiilsete võrdlustega. Let it be ja tuleb loota, et sellistega liikluses ei kohtu. Varem või hiljem leiavad oma (crash)
Sellistel kivipeadel soovitaks kas või korra Lättigi sõita ja vaadata kuidas meie lõunanaabrid saavad ilma “mul on seaduslik õigus = tõmban silmaklapid pähe ja mind ei koti” suhtumiseta viisakalt liigeldud nii linnas kui maanteel. Pekki ma ei kujuta ette millised oleks Riias ummikud, kui seal eestlased elaks oma, hoian võimalikult telgjoone lähedale ja kedagi endast mööda ei lase, suhtumisega. :roll: Sõidetakse ise ja lastakse teistel sõita. Erinevalt meie meeste, mina ei pea ja mind ei huvita, suhtumisest.
Mul on nn vanas euroopas käimata Kreekas, Brittide juures ja Portugalis (mõni kääbusriik ka ilmselt)ning endises sots-euroopas pole käimud Montenegros, Albaanias ja Põhja-makedoonias ning minu meelest pole seda “mul on seaduslik õigus = tõmban silmaklapid pähe ja mind ei koti” suhtumist põhimõtteliselt kuskil. Ungaris ja Bulgaarias on mõnel määral, aga ikkagi peaaegu ei ole kuskil seda enam. Kus juures endises sotslaagris oli 90-ndatel ikkagi kohati hullem kui meil tol ajal, kuid nad on kuidagi üle saanud sellest. Suurimad muutujad on minu meelest poola ja rumeenia. Mulle tundub,et see asi ei ole ikkagi liikluses ainult vaid ka muus elus on meil samasugused pidevalt üksteisele ära tegijaid ja sellest rahuldust tundvaid palju.
See on minu subjektiivne arvamus-tähelepanek, aga minu meelest on seda nö enda upitamist ja kõigile ära tegemist just neis riikides kus on palju uhkeid, kuid kasutatuna läänest toodud nn premium klassi autosid. Rumeenias torkas silma see, et GLE,S-klass,5-7-seeria,X5-6, Porsched, Bentleyd jne on üldjuhul uued ja nendega sõidavadki tõeliselt jõukad inimesed. Suurem osa autosid on kesklass(ka korralikud ja palju on uusi-uuepoolseid) ja kui leidub mõni vana premuium masin,siis see pigem mingi eksklusiiv või üli kõva tuuninguga ülivõimsa mootoriga. Ka vanas euroopas on vanemaid lux autosid liikvel kuid näha, et roolis istub inimene, kes selle poest uuena ostis ja sõidabki sellega nüüd pikemalt.
Ehk inimesed,kes ei ole leidnud enda kohta elus ja üritavad seda kuidagi oma "materiaalset jõukust" näidates saavutada (enamus neist on liisingus-laenus) ongi need nö "teise rea kunnid" ja muidu nahaalid liikluses(see ei puuduta ainult vanemaid premuim autosid vaid ka a´la Škoda täislaksuga hinnaga ligi 50k) Nad peavad ju koguaeg pildil olema ja ennast tõestama (küsimus kelle sa seal midagi tõestad).
Normaalne inimene,kes saab endaga hästi hakkama nii materiaalselt kui ka peas on kõik korras, ei tegele sellise jamaga.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”