Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
Siin mõnes teises teemas on juba kinnitust leidnud mõne indiviidi “ainult mina” ja “ainult minu kitsas maailmavaade on õige” arvamus koos debiilsete võrdlustega. Let it be ja tuleb loota, et sellistega liikluses ei kohtu. Varem või hiljem leiavad omaMadlobster kirjutas: ↑28 Mai 2022, 11:19Ega see on koht, kus pole mõtet väga sügavale vaidlusse (võrdlemisse) laskuda.
Kodanik, kelle meelest, mis tahes rajas oma kiirusega kurnimine on õigustatud kaevuluukide, maailma parandamise, ning "vähe kottimisega" ei leia teise poole hulgast mõttekaaslasi (üsna kindlasti ka vice versa)

Sellistel kivipeadel soovitaks kas või korra Lättigi sõita ja vaadata kuidas meie lõunanaabrid saavad ilma “mul on seaduslik õigus = tõmban silmaklapid pähe ja mind ei koti” suhtumiseta viisakalt liigeldud nii linnas kui maanteel. Pekki ma ei kujuta ette millised oleks Riias ummikud, kui seal eestlased elaks oma, hoian võimalikult telgjoone lähedale ja kedagi endast mööda ei lase, suhtumisega.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.