Hälvik-autojuhid

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas will111 »

Ain, kui sa näed ja tead, et see möödasõit võtab sul nüüd päris pikalt aega ning sa samuti näed ja tead, et sulle tekib selle aja jooksul taha üks või lausa mitu kiiremat...siis JAH, sa oled üks suur m**n* ja kivipea kui sa ei viitsi isegi mitte nii palju teha, et kasvõi see üks möödasõit saaks kiiremini lõpetatud. Iga kord ju sellist olukorda ei ole ega teki? Saad seal kasvõi 5 minutit "mööda sõita" ilmselt mõnel juhul kui tagant tulijaid ei ole või nad ei tule nii kiirelt. Eks siis nendel juhtudel tee seda, aga kui sa kedagi tagantpoolt teadlikult takistad siis ära imesta, et sulle pamprisse sõidetakse ja ära tule küsima "a milles ma süüdi olen" :) Oled süüdi selles, et oled M...ega emmid tihtipeale jah kahjuks ise sellest aru ei saagi.
Ma sõidan samuti mõnikord tühjal maanteel üldse pikalt vasakus reas ja isegi alla piirangu (kui on näiteks 110 ala). võibolla seal on parem teekate näiteks või ei ole vett täis rööpaid kui parasjagu sajab. aga ma ei tee seda kunagi teadlikult ja tahtlikult kedagi takistades.

Tegelikult tekib tõesti ka küsimus, et kui sul need möödasõidud tõepoolest nii mitmeid kilomeetreid võtavad siis mis neist kokkuvõttes üldse tegema hakata? Tõmba oma püsikas siis -1kmh ja kruisige seal paremas reas üksteise taga rahulikult edasi. See on ju üks näpuliigutus. Kui siiski otsustad mööda sõita siis ole mees ja tee oma möödasõit ära, takistamata seejuures teisi. Muidugi...kõik ei ole päris mustvalge ja sa ei pea tingimata kiirendama selle jaoks 110 pealt 150ni, et mitte mõnele raketile kasvõi korrakski ette jääda. Aga teha möödasõitu nii, et sa oma kiirust üldse ei muuda ja siis "sõidad mööda" 5 kilomeetrit...kas tõesti ise aru ei saa, et sa mõistad hukka ühe ekstreemumi ja samal ajal ise õigustad teist? Ole inimene ja toimeta mõistlikult ja loogiliselt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”