Uus(2020) piduritest ülevaatusel

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Uus(2020) piduritest ülevaatusel

Lugemata postitus Postitas will111 »

Noh, vast siis saaks ka autodele samamoodi piduritesti teha...lähed teed ühe pidurduse punkti taga ja onkel pöidla asendiga kõrvalt annab märku.

Minu seisukoht on selline - kui teete/testite mingit ahelat siis tehke seda nii, et sellel "üle vaatamisel" oleks ka mingi reaalne ja funktsionaalne mõte. Vastasel juhul on see minu aja raiskamine, ülevaataja aja raiskamine. Kõigi teiste aja raiskamine, kes minu ja ülevaataja taga ootavad ning kuna aeg on raha siis on see ka raha raiskamine. Minul isiklikult pole vaja teada, mida keegi ülevaataja mu pidurite efektiivsusest arvab. Samas võibolla mõni vähem tehniliselt taiplik omanik tahaks teada. Mine pidurda seal platsi peal ei anna, ei näita ega ei kinnita absoluutselt mitte midagi. Sõna otseses mõttes NULL infot. Kui sa seda pidurdust seal tehtud ei saa siis sa sõna otseses mõttes ei oleks saanud ka sinna üv punkti sõita ega saaks ka sealt ära sõita. Milleks sellist "testi" siis täpsemalt vaja on?

Kui tahetakse testida siis tehku seda nii, et sealt tekib mingi mõõdetav ja võrreldav info. Info, mida saaks siis mingi normi vastu võrrelda ja öelda konkreetselt ja tähenduslikult, pidurid kas on piisavalt efektiivsed või siis mitte

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”