Rääkige robotniidukitest. Jagage kogemusi.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Rääkige robotniidukitest. Jagage kogemusi.

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Tort kirjutas: 26 Mai 2022, 18:14
bitter kirjutas: 26 Mai 2022, 15:07
Mürki mille-kelle vastu?
Ära isegi mine sinna teemasse, endal lihtsam. Selliseid muruonusid on kellel on kõige jaoks oma mürgid ja nagu yeekim ütles, vabamüügis mitte saadaval, oma diilerid. Ristik on paha sest siis tulevad mesilased jne. Üks samm veel ja targem on kunst laiali rullida hoovis.

Ise mõtlen ka, et mõnedel hoov pmst laseriga siledaks mõõdetud ja ükski kõrs ei tohi kõrgem olla ja igasugune maastiku reljeefsus on keelatud. Tea kas see on nagu 1997a euroremont, et paljud ihalevad aga tänapäeval tundub naeruväärne ja kole? Filosoofiline küsimus ongi, et ei tea kas muru skeene ka areneb.
Ma olen selle kohapealt lihtne inimene. Võililli taga ei aja ja pinnas on selline enamvähem sile. Mul on kodus kaks eraldi ala(aia sees ja aiast väljas) ning kolmas veel tööjuures linnas ehk kokku vast ligi 8000m2. Kuna traktorit on nii ehk naa vaja ehk seda kõike ei saa robotile anda(valveta alad tee-tänava ääres)siis lasengi traktoriga ja maja ümbert on kogujaga-veoga käsi niiduk kaasale. Ma ei kasuta mürki mujal kui naabriga piirneva aia äärest mürgitamist, sest tema ei niida ja see jama kasvab aia sisse muidu. Maapind on mul maja ümbert selline ehituskopaga siledaks tehtud ehk mitte nöörijärgi sile ja mujalt on üldse looduslik heinamaa mida olen niitma hakanud. Looduslikul piisab kui suve alguse poole 2 nädala takka niidad ja sügisepoole 3 nädala takka. Õhutanud pole kunagi-las vihmauss teeb seda. Sammalt on ka seal kus suured kuused kasvavad, sest seda sealt ära ei saagi.
Sel aastal olen tööjuures niitnud,aga kodus lasen veel kasvada,et taimed saaks tugevad ka võililled :D
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”