Rääkige robotniidukitest. Jagage kogemusi.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
Re: Rääkige robotniidukitest. Jagage kogemusi.
Ma olen ka märganud seda, et robotiga muru justkui läheb kehvemaks.Või siis on robotite omanikud lihtsalt nii laisad, et kevadel robot peale ja sügisel pakitakse kokku ning muud ei tehta.urmas66 kirjutas: ↑25 Mai 2022, 20:58Ma pidasin silmas mitte segavat asjaolu. Niidetaks ikka siis kui ei mängita, vaid just niitmise enda teemat. Siin kiidetakse väga, et robotiga saab sileda ja kvaliteetse muru. Mul on kodus ilma robotita ka külvatud muru osa sile ja pehme. Looduslik ka enam vähem. Teisalt tean ka kohti,kus robot töötab ja muru pole just kõige kvalitettsem. Muru saab heaks ikka eelkõige maapinda siledana hoides-hooldades ja õiget muruseemet kasutades või olen ma valel teel ja robot teeb ka minu kõngermaa heaks?bitter kirjutas: ↑25 Mai 2022, 20:37Minu meelest on põhjus ilmne. Mängijad ei taha, et mingid asjandused neil jalus või ka vaateväljas töllerdaksid. Mul oleks küll raske keskenduda ja nautida kui silmanurgast näen, et mingi asi mulle (või ka peatunud pallile) järjest lähemale trügib ja pean hakkama oma tegevusi sellega kooskõlastama. Kui keegi robotit tabab, põrkab pall suvalises suunas… Vaevalt tootjagi ette nägi, et robot saab aegajalt taevast terava litaka.
Tean milliseid masinaid golfiväljakutel kasutatakse ja ilmselgelt ükski robot ei suuda vist veel nendega ja selle spetsialistiga,kes masinat opereerib, võistelda. Ma ootasin pigem,et keegi sel teemal diskusiooni üles võtab. Me transpordime aegajalt neid masinaid ja olen ka ise Jõelähtmes korra kohapeal mahalaadimise juures olnud.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.