Suzuki DR-Z400, 2003a- tito
-
Teema algataja - Postitusi: 748
- Tsikkel: Suzuki DR-Z
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 63 korda
Re: Suzuki DR-Z400, 2003a- tito
Täna siis sain mahti veits spido probleemi vaadata. Mul ikka tiba teine kui videos viidatu, aga kuskilt sinutoru videost leidsin normaalses keeles paigalduse ja seadistuse õigest isendist ka. Mul kuvab koguaeg 0 seega ei loe midagi, täna nii palju ei viitsind, et andurit lähemale liigutada, veel vähem ei viitsind anduri korrasolekus endas veenduda
Uueks peavaluks on starter, istme all relee klõpsib aga starter ise järgi ei tule. Fääntsi uus LiFePO4 aku on seni ketrand kenasti ja probleeme pole esinend, ju pean starteri veel lahti kiskuma- igav ei ole
Mingi päev sain Ramost nii ette kui taha supordisse remontkomplektid kätte, siiani pole pidurivedeliku lekkeid vms anomaaliaid täheldanud Motuli RBF 600 kasutusele võtust
E: jap, spidokaga korras andur ise saba andnud ja tuleb onu hiinast uus tellida
E:E: jap, starteri harjad otsas, Triinule tellimus sisse antud. Halva viinamarjana on keegi seal mingit ghettofix teinud tagumisele kaanele- kuidas ma vihkan kui seda ise teha ei saa

Uueks peavaluks on starter, istme all relee klõpsib aga starter ise järgi ei tule. Fääntsi uus LiFePO4 aku on seni ketrand kenasti ja probleeme pole esinend, ju pean starteri veel lahti kiskuma- igav ei ole

Mingi päev sain Ramost nii ette kui taha supordisse remontkomplektid kätte, siiani pole pidurivedeliku lekkeid vms anomaaliaid täheldanud Motuli RBF 600 kasutusele võtust

E: jap, spidokaga korras andur ise saba andnud ja tuleb onu hiinast uus tellida

E:E: jap, starteri harjad otsas, Triinule tellimus sisse antud. Halva viinamarjana on keegi seal mingit ghettofix teinud tagumisele kaanele- kuidas ma vihkan kui seda ise teha ei saa

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.