Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Jalamees
Tänanud: 27 korda
Tänatud: 31 korda

Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Lugemata postitus Postitas Jalamees »

Mul on elus 3x toimunud suurem kaaluhüpe (+8-9kg). 1 kord pärast keskooli kui jäid ära iganädalased trennid mida olin teinud 10a saadik ja suurenesid nn persetunnid ülikoolis ja kontoris. 2) 20date lõpus kui jätsin suitsetamise maha ja 3) Koroona ajal kui reaalselt suurem osa päevast istusin.
Esimesed 2 korda sain suht lihtsa vaevaga järgides toitumist kaalu enamvähem kontrolli alla aga nüüd on tunda et vanusest enam ainevahetus ei toimi nii kuis varem ja ega nüüd on eesmärgid muutunud ka oluline on tervislik olek. Nimelt teine asi mida siin pole üldse mainitud, et kui lihtsalt pekki põletada siis ka lihas närbub ja tegelik füüsiline vorm võib ka kannatada lisaks siis saavutatud "skinny fat" (google aitab) kehale. Mõõdukas füüsiline koormus annab parema panuse üldisesse tervislikku enesetundesse. Kaalu nr jälgimine-eriti meestel- on suht pointless kui pole just bikiinimiss vms. Head terviseandmed verest ja korralik füüsis võiks ikka olla eesmärk.
Mul on sõber 45+ vanuses ca 105kg ja eemalt pigem sellinne pehme aga turskem kuju aga sõidab metsas ratast, teeb suusa maratone, tsikliga endurot päevläbi. Jõudu nagu loomal. Verepilt eeskujulik. Hakkas ka 35a tervislikuks ja nagu ikka kaal vaja alla saada. Aasta pusis lõi käega kuna tervis ikka tuksis. Siis vahetas nälgimise mõõduka kehalise koormuse vastu ja nüüd samas füüsilises vormis kui keskas ainult 20kg raskem, tummisem tükk pidavat naisele rohkem meeldima ka🙂. Muidugi löga burksid ja fritüüritud sodi jäi ka ära kuid pigem siis liigse kolesterooli pärast.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”