Krossitreeningut orgunnib Reinuvader. LAPSED & TÄSIKSVANUD (juuli lõpp-aug algus). Tule ka!

Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader
Postitusi: 266
Liitunud: 11 Okt 2004, 15:32
Asukoht: valgamaa
Tänatud: 22 korda

Re: Krossitreeningut orgunnib Reinuvader. LAPSED & TÄSIKSVANUD (juuli lõpp-aug algus). Tule ka!

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Tere motokrossi rahvas!

Mul on-oli ammu peas susisemas üks algajatele(nagu ma ise kunagi olin, seega oma kogemuse pealt)...selline õpetlik ja informatiivne video-õpetus sari ja rääkides ka nii mõnegi Eesti tipuga, kellega koos me neid videolõike tegema hakkame siis sain julgustust ka neilt, et sellist asja motokrossi populariseerimiseks oleks igati vaja ja just eesti keeles. Seega algus on tehtud...ja palun siinseid "modesi" või kes on netinduses oskajamad...siis "youtbes" on olemas "Motokrossi ABC-algajatele"...et see link ka siia kopeerida. Või üldse...olen igati avatud sellisteks sõbralikeks ja teine-teist aitavateks, toetavateks, nõu-jõuga kaasa mõtlemisest ja et see tulevikus oleks heal tasemel, kutun üles nt kedagi, kes omab head kaamerat ja oskust videot lõigata-kohendada, kellel on aega ja tahtmist seda ägedat ala toetada oma oskustega.
Mina teen seda kõike puhtast entusiasmist ja Eesti motokrossi arendamiseks. Ei saa ma selle eest ei sponsor rahasid ega pole mind kinni maksnud mingi konkreetne tootja, et ma teda kiidaksin ja teisi laidaksin.

Ja siia vb teha eraldi teemana see või oli mul kunagi siin vestlus käima tõmmatud "algaja krossiharrastaja küsib nõu", et vb sinna...???

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”