Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Lugemata postitus Postitas will111 »

võimatu on mingit arutelu arendada kui lihtsalt mõeldakse välja mingi täiesti 100% "oma jutt" ja hakatakse jahuma sirge näoga nagu mina oleksingi midagi sellist väitnud ja rääkinud. ma ei oska selle peale enam tõesti isegi mitte midagi öelda ega sellest midagi arvata...kui meeldib selline iseendaga vaidlemine, anna minna.

minu ainus loogika oli, on ja jääb olema - kui tahad kaalu kaotada, liiguta end! tee sporti, vähem või rohkem intensiivselt. kui ei suuda sporti teha siis lihtsalt mine ja jaluta kuni hakkad suutma ka sporti teha. toit ega toidu kogused ei mõjuta seda kui palju keegi kaalub...inimeste füüsilised koormused on erinevad ja inimeste kehad on erinevad. mõni kulutab rohkem, mõni "konverdib" efektiivsemalt. sööd nii palju kui süüa on tarvis. kui paistab (kaalu pealt) et sööd rohkem kui tarvis siis saab teha ainult kaks võimalikku järeldust 1. pead rohkem kulutama 2. pead vähem sööma.
üks, mis on täiesti kindel ja vankumatu, mida rohkem inimene istub niisama kuskil diivanil, resto laua taga, kontoritoolil või laiskleb voodis ja mida vähem end liigutab, seda rohkem tekib seda "igavust" ja neid momente, mida hakatakse täitma söömisega. ma võin teha terve päeva aktiivseid tegevusi, sisuliselt kordagi maha istumata ning mul sõna otseses mõttes ei tule söömine meeldegi terve selle päeva jooksul. samuti ei teki otseselt mingit nälga, kui siis tekib janu.

aga see on minu 2 senti ja ma rohkem sel teemal siin sõna ei võta ega arvamust ei avalda. kes tahab ja loodab oma kaalu saada normi ainult toitumisega, edu jõudu ja jaksu teile...ja ärge siis unustage juua iga päev 3 liitrit vett, nagu "spetsialistid" soovitavad ;) lugege kõik kalorid ka ikka kindlasti üle

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”