Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

will111 kirjutas: 20 Mai 2022, 20:54
Kui on teadjaid, kellelt infot hankida (ning kelle kohta sa TEAD, et neil ei ole mingit motivatsiooni esiteks sulle midagi müüa, mingis teatud omale kasulikus suunas mõjutada jne) siis kindlasti tasub seda teha, aga selleks, et lihtsalt jalutada või üle päeva teha kerge jooks ei ole kindlasti mitte tarvis ka mingite nö. proffide abi. Kui tõesti üldse ei tea kuidas sporti teha siis ilmselt piisavad põhitõed võib omale ka kiirelt googeldades selgeks teha.
Minu ainus nõustaja tegi mulle menüüd millel oli all kirjas trükitähtdega TRENNI EI TEE! Jalutamine ei kvalifitseeru treeninguna ja on lihtsalt ka organismile kasulik.
Ma käisin tema juures esialgu umbes 1/2 aastat ja siis oli paus mingi 2a ning siis tegin veel temaga koos 3-4kuud. Tänaseks on tema juhendid mind pannud aru saama mida ja kui palju ma vajan. Ma söön kõike, aga piisavas koguses ja ei õgi nagu vanasti. Tänagi tegin sauna lõikasin suupisteks(õhtust ei söönud)vinnutaud fuet vorste,kõvajuustu, päikesekuivatatud tomateid, kurki, natsosid, kuuma köögivilja salatit(paprikad erinevad,pipar,kabatšok,tomat)pannil kuumutatud õlis, koos grillitud kalkuni fileega.Kõrvale jõin 2x0,5l ja 1x0,33l õlled.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”