Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

tito
Tsikkel: Suzuki DR-Z
Tänanud: 126 korda
Tänatud: 63 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas tito »

ott kirjutas: 19 Mai 2022, 09:04
Oskab keegi öelda, kas Tallinnas mingi ettevõtte hea meelega ka auto värvile kohtparandusi ette võtab? Roostealgeid leidub mitmes kohas, ning siiani on kõik ettevõtted kellega rääkinud soovinud teha ainult tervet detaili.
Üks pilt ütleks rohkem kui tuhat sõna....
Kui sa esindusest värviparanduskomplekti tellid, siis Smartservice ja ntks Delta plaza all pesutänav vanasti pakkus sellist väiksemat kohtparandus teenust. Kui muidugi rooste all, siis võivad ka nemad ust näidata :oops:
https://www.smartservice.ee/auto-ilurav ... iparandus/
Mazda päevilt mäletan, et nende värviparandus komplekt sisaldas väikest traatharja millega kergemat rooste sodi kivitäkke august oli suht hea puhastada.
Mehed uugametsas on puhastanud roostet ka meditsiinilise süstla nõelaga haljaks, et siis värv/lakk uuesti peale kanda.
Ma ämma autol olen ise tupsutanud mingit kivitäkke vigastust värskest peast, kuni ülevärvimiseni kestis viisakalt, ju sai alt piisavalt puhtaks, et värvi all edasi arenema ei hakand :wink:
Minu prohvessionaalsus muidugi lubas sellist kaunist parandust 5-6 meetri kauguselt vaadata- lähemal inspekteerimisel oli see kenasti paista kuna oli suvalist punast mitte auto karva värvi :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”