Motokrossi sõidutehnika

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Motokrossi sõidutehnika

Lugemata postitus Postitas will111 »

arvatavasti kõiksugu erinevad faktorid kokku on see, mis nö. lõpptulemust mõjutab. nii "harjumus" vales asendis sõita kui ka nähtavasti mõnevõrra vale sõidutehnika.
lisaks sellele - kas sa oma tsikli ergonoomikat oled ka uurinud/muutnud? lenksu saab tihtipeale tuua ette ja tahapoole, lenksu toru riserite vahel keerates saab seda samuti liigutada erinevatesse asenditesse. riseseid saab kõrgendada ja madaldada. siis on veel olemas erinevad jalaraudade asendid. kombinatsioone tuleb kokku päris palju.

ma ise sõidan samuti ilmselgelt valesti, pole vaja isegi video pealt vaadata :D tean, et see on mingil määral vale ja võin teadlikult sõidu ajal ka end suruda ja sundida nö. õigt tehnikat kasutama, aga kui sellele koguaeg ei mõtle siis kohe olen nagunii jälle vale tehnika peal tagasi. samas ei ole see nii vale, et mul sõitmist segaks või et pidevalt käru paneksin...ja on mugavam ning naturaalsem asend (minu jaoks) kui nö. õiget tehnikat peale pressida. seega mina selle pärast liiga palju ei muretse. metsas sõitmine ei ole ka päris sama, mis krossirajal sõitmine. näiteks metsas ei ole selliseid hüppeid, metsas ei ole selliseid kaussi sõidetud püstise seinaga kurve jne. krossirajal jällegi omakorda ei ole aga näiteks puid, väga kiiresti vahelduvat suunamuutmise vajadust (aka puude vahel slaalomit) ja eks ole veel igasugu muidki erinevusi.
kui probleem on vaid keharaskuses, mis on käte küljes siis arvatavasti sa lihtsalt lased ratta kiirendusel end "taha tõmmata" ning ripud siis kättpidi seal järel. sel juhul pead lihtsalt harjutama sisse kiirenduse ajal ettepoole kallutamise ning korralikult jalgadega paagist kinni hoidmise. ei tohi lasta kiirendusel ratast enda alt minema vedada
lühidalt on siin üsna hästi kokku võetud

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”