Rumalad või segased küsimused jms
Re: Rumalad või segased küsimused jms
https://www.riigiteataja.ee/aktilisa/10 ... _lisa1.pdf#Henn kirjutas: ↑12 Mai 2022, 14:24Mul tehti tüv ära, lihtsalt targutas juurde. Saatsin neile MKM määruse, võttis teatavaks. Ehk siis kasulik on see määrus omale telefoni tõmmata ja sealt saab märksõnu filtreerida ning tüv mehe arvamuse õigusust kontrollida.Prets kirjutas: ↑12 Mai 2022, 14:13Saada see ülevaataja p**** ja mine normaalsesse kohta. @iSlanderEST on sarnase juraga tegelenud, nagu ka mitmed teised. See ei ole tegelikult probleem, vaid ülevaataja omavoli.Henn kirjutas: ↑12 Mai 2022, 10:40Kas kusagil oli teema kollaste ääretulede kohta? Kusagil lugesin. Käisin 2017 CRF1000-ga ülevaatusel, tehti märkus. HondaCenter müüs Eestis (esmareg ja tüv nende poolt) uusi sõidukeid, millel põlevad esimesed suunatuled pidevalt. Suunda näidates hakkab vilkuma. Võibolla uuematel on seal nö täiustatud ja pidevalt põlevad valged led-d ning suunatulena põlevad kollased led-d. Eesti seadused tüv meeste väitel ei luba sellist olukorda nagu minu tsiklil (pole veel seaduseid uurinud). Kui palju on täna selliseid tsikleid müüdud, millel see probleem esineb? Nendel 2017-2018a tsiklitel hakkab 2. tüv lähenema või on käes. Minul tehti tüv ära ja lihtsalt kobiseti, aga võivad korduva ka teha ja siis peab el. süsteemi ümber ehitama hakkama. Küsimus pole selles, kas see juhtme läbilõikamine on suur/väike töö. Küsimus on uuena registreeritud sõiduki esmase tüv nö seaduslikkuses. Ilmselgelt kollased ääretuled tekitavad palju probleeme, muu hulgas kliima soojenemine ja energiakandjate hinnatõus. Ma püüan mõista neid ametnikke, kes selle seaduse kirja panid - lihtne see pole. Kas minusguseid hoolimatuid tüüpe on veel, kes ilma süümekateta kollaste tuledega sõidavad
edit:
MKM 41, lisa 1
5. Eesmise ääretule tekitatud valgusvihk peab olema valge värvusega. Erandina võib eesmise
ääretule tekitatud valgusvihu värvus olla merevaigukollane sõidukil:
5.7. mis kuulub sõidukikategooriasse L.
CRF1000 minu arusaamise järgi on L kategooria sõiduk.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.