Järgmine algaja nõu küsimas

Lembit
Tsikkel: Honda XR
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 83 korda

Re: Järgmine algaja nõu küsimas

Lugemata postitus Postitas Lembit »

Minu 0.02:
Olen enam-vähem samas formaadis, nagu sinagi. Kord palus sõber mul Tallinnast Pärnusse ära tuua 600 cc bike. Ei mäleta täpselt, mis marki. See ratas oli nii väike, et Märjamaal olin juba täitsa kutu ja pidin puhkepausi tegema - klaasi taha tuulevarju normaalselt ei mahu ja see kiirus, millest alates õhupadi sind kandma hakkab on päris kaugel üle lubatud normide.
Ahjaa - võid paluda ka kellelgi küljepealt endast pilti teha, sel ajal, kui sõiduasendis oled. Kui välja näeb nagu tsirkusekaru ratta seljas, siis on ilmselt väike ja sinu sõitu saatvad naerunäod ei ole sel põhjusel, mida sooviksid :)

Kui nii kiiresti on vaja, siis:
A. Osta ära see, mis emotsionaalselt kõige rohkem meeldib ja kui tuleb välja, et ei sobi, siis müüd peale 21.05 uuesti maha paar sotti odavamalt ja ostad sobivama.
B. Paku potensiaalsele müüjale välja variant, et tahad 3-4 tundi proovisõitu teha ja anna raha tema kätte. Kui käntsa paned või muudmoodi ratta ära rikud, siis on ostetud ja sinu risk. Kui selle ajaga teed Pärnu - Tallinn - Pärnu otsa ära nii, et see sulle sobib, võid ka tagasi jõudes öelda, et diil tehtud. Kui ei sobi, tangid paagi uuesti täis, tänad ja võtad oma raha tagasi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”