Parim marsruut Rumeeniasse (tsiklid kaubikus)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1993 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: Parim marsruut Rumeeniasse (tsiklid kaubikus)
Esimest korda läksin Rumeeniasse 2018 augustis autoga Petea piiripunktist(kõige otsem tee) ja ööbisin Satu-Mares. Üks näide teest enne piiripunkti on selline, aga oli palju hullemaid kohti ja pea kogu tee Slovakkiast tulles oli sarnane. Poolast tulin ka läbi Lublini, aga see tee võib ka päeval väga koormatud ja aeglane olla(olen seda palju sõitnud). Ehk ajavõit puudub täielikult. Kütuse kulus vast väga suurt vahet ei olegi,sest see rekkadest möödasõit jne pole mingi ökosõit. Mul on endal MB Vito(istmetega) ehk ka siis kaubik kui tehniliselt võtta ja ei ole ma mingit vahet täheldanud.
https://www.google.ee/maps/@47.8620122, ... 384!8i8192
Väljusin tookord 2018 Timisoarast Szegedi-Budapesti suunas ja seal on ok,tee. Lisaks on seal lähestikku kaks piiripunkti,et kui ühes järts,siis saab teise minna.
Eelmine aasta sealt Rumeeniasse sisenesin,siis Rumeenia poolel olev paljude väravatega punkt oli tühi kuid väljumine oli 2-3km järtsuga. Eelmisel aastal peatusin viimast ööd Satu-Mares ja sõitsin välja Debreceni peale ehk Határátkelő piiripunktist ja seal olid ka tavalised teed sellised nii ja naa. Lõigud kiirteel võivad ka olla sellised, et saab ainult vasakus reas sõita, sest esimene rida on täiesti pekkis.
Minu arust on Hungari teed aasta aastalt ainult kehvemaks läinud ja midagi justkui ei tehta ka.
Poolas oli muidugi Varssavist lõunsse minev kiirteee vahepeal päris pikalt remondis,aga seal oli lubatud 70 või 80km/h ning keskmisekiiruse kaamerate ala ning tegelikult liiklus sujus väga hästi.
Kui aeg ja sujuvus on oluline,siis ringiga mööda kiirteid ja kui on viitsimist kiirendada aeglustada ja möödasõite teha,siis läbi Lublini Kosice. Mul on auto aut/1140kw+40 kiirendamisel 12seki jooksul ja sellega pole väga tüütu, kuid kui on kaubik manuaaliga ja mitte kõige vingema mootoriga, siis ma isegi ei mõtleks otse minekule.
https://www.google.ee/maps/@47.8620122, ... 384!8i8192
Väljusin tookord 2018 Timisoarast Szegedi-Budapesti suunas ja seal on ok,tee. Lisaks on seal lähestikku kaks piiripunkti,et kui ühes järts,siis saab teise minna.
Eelmine aasta sealt Rumeeniasse sisenesin,siis Rumeenia poolel olev paljude väravatega punkt oli tühi kuid väljumine oli 2-3km järtsuga. Eelmisel aastal peatusin viimast ööd Satu-Mares ja sõitsin välja Debreceni peale ehk Határátkelő piiripunktist ja seal olid ka tavalised teed sellised nii ja naa. Lõigud kiirteel võivad ka olla sellised, et saab ainult vasakus reas sõita, sest esimene rida on täiesti pekkis.
Minu arust on Hungari teed aasta aastalt ainult kehvemaks läinud ja midagi justkui ei tehta ka.
Poolas oli muidugi Varssavist lõunsse minev kiirteee vahepeal päris pikalt remondis,aga seal oli lubatud 70 või 80km/h ning keskmisekiiruse kaamerate ala ning tegelikult liiklus sujus väga hästi.
Kui aeg ja sujuvus on oluline,siis ringiga mööda kiirteid ja kui on viitsimist kiirendada aeglustada ja möödasõite teha,siis läbi Lublini Kosice. Mul on auto aut/1140kw+40 kiirendamisel 12seki jooksul ja sellega pole väga tüütu, kuid kui on kaubik manuaaliga ja mitte kõige vingema mootoriga, siis ma isegi ei mõtleks otse minekule.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.