Järgmine algaja nõu küsimas
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Järgmine algaja nõu küsimas
Kui sa suudad öelda koha ja aja siis keegi ikka on nõus abistama. Enamasti on. Täna pole teada ei aeg ega koht.
Arvestama pead sellega, et isegi kogenud rattur ei saa tihtipeale välisel vaatlusel ja pealiskaudsel uurimisel aru, et masinaga midagi valesti on. Väljaveninud keti, lekkiva amordi või libiseva siduri tunneb enamasti ära aga paljud puudused selguvad ikka reaalse kasutuse käigus ja jupp aega peale ostu. Otsuse, kas masin osta või mitte teed sina, kaasrattur on vaid nõuandjaks.
Aga ütle algatuseks koht.
Arvestama pead sellega, et isegi kogenud rattur ei saa tihtipeale välisel vaatlusel ja pealiskaudsel uurimisel aru, et masinaga midagi valesti on. Väljaveninud keti, lekkiva amordi või libiseva siduri tunneb enamasti ära aga paljud puudused selguvad ikka reaalse kasutuse käigus ja jupp aega peale ostu. Otsuse, kas masin osta või mitte teed sina, kaasrattur on vaid nõuandjaks.
Aga ütle algatuseks koht.
Teemaväline
Kui sinu eesmärk pole jaburalt kiiresti, riski piiril sõita siis ma ei valiks baigilist.
Mul on hunnikus sõpru-tuttavaid, kes tahtsid baigiga alustada ja üksi veenmine ei aidanud (tavaliselt ei aita). Esimese suve järel on enamusel tulnud nentida, et paraku on mul õigus olnud. Kahetsusväärselt on nii mõnigi mees pärast esimest suve otsustanud, et motosõit pole talle, sest tsikli seljas küürutada on ebamugav. Aga iga mees otsutab ise. Ma olen oma jutu ära rääkinud ja seega oma moraalilugemise kohustuse täitnud.
Mul on hunnikus sõpru-tuttavaid, kes tahtsid baigiga alustada ja üksi veenmine ei aidanud (tavaliselt ei aita). Esimese suve järel on enamusel tulnud nentida, et paraku on mul õigus olnud. Kahetsusväärselt on nii mõnigi mees pärast esimest suve otsustanud, et motosõit pole talle, sest tsikli seljas küürutada on ebamugav. Aga iga mees otsutab ise. Ma olen oma jutu ära rääkinud ja seega oma moraalilugemise kohustuse täitnud.
See poel must-valge. Sõltub tootjast ja mudelist. Täiesti seinast seina. Aga valdavalt võid selle nimetuse all leida pigem püstisema isteasendiga sõidukeid.Madlobster kirjutas: ↑09 Mai 2022, 14:20ära aja bike ja sport touringut omavahel sassi
viimase istumise asendil pole küll mitte midagi viga
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.