Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
Sa võid ju mind siin sõimata. Ma tean väga hästi mida ld keeles kirjutasin, sinu funktsionaalse lugemise oskuse puudujääk lihtsalt annab sulle enda arust õiguse mulle pirukasse sõita. See selleks.
Kuna minu seisukoht ühtib mnt ameti seisukohaga, siis oma kõigutamatus ülbuses on sinu vastused suunatud kõigi vastu, kes seda ristmiku õigesti mõistavad.
Ja ka sulle mäluvärskenduseks, et sa olid üks, kes eelmises teemas hoolega joone taga seisis ja seal minu lubade eest makstud lambaid luges, nüüd poed pükstest välja, et üle joone saada vana pilt näpuvahel. Kas ka @mx77 sinul nii iga 3 aasta tagant võivad seisukohad LS suhtes lihtsalt muutuda ja kord nii kord naa. Või sul lihtsalt on kange soov mind solvata/ära teha vms ja arusaamad ristmikest vahelduvad vaid seetõttu?
Ole rahulik, sul ei ole võimalik mind solvata, ükskõik, mida sa ka mulle ei ütleks või kellega paari ei paneks.
Kuna minu seisukoht ühtib mnt ameti seisukohaga, siis oma kõigutamatus ülbuses on sinu vastused suunatud kõigi vastu, kes seda ristmiku õigesti mõistavad.

Ja ka sulle mäluvärskenduseks, et sa olid üks, kes eelmises teemas hoolega joone taga seisis ja seal minu lubade eest makstud lambaid luges, nüüd poed pükstest välja, et üle joone saada vana pilt näpuvahel. Kas ka @mx77 sinul nii iga 3 aasta tagant võivad seisukohad LS suhtes lihtsalt muutuda ja kord nii kord naa. Või sul lihtsalt on kange soov mind solvata/ära teha vms ja arusaamad ristmikest vahelduvad vaid seetõttu?
Ole rahulik, sul ei ole võimalik mind solvata, ükskõik, mida sa ka mulle ei ütleks või kellega paari ei paneks.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.