Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 598 korda

Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Macintosh kirjutas: 09 Mai 2022, 07:57
Kerese tänaval on foor, mis Männiku teel näha pole (minge ise kohale ja veenduge, et jalakäijate foor on nähtav aga autode oma mitte)
Ei tohiks väga keeruline olla taibata, et kui on kõndijate foor siis on ka sõidukite foor lisaks rääkis urmas kuidas on võimalik isegi näha keresele mõeldud foori tuld rääkimata foorist endast.
Macintosh kirjutas: 09 Mai 2022, 07:57
Ma pöördusin nende poole ja küsimusele vastamise asemel räägiti alguses, kuidas on hea seda ristmikku ületada. Täpsustavate küsimuste korral selgitati, et ristmik on reguleeritud
Siin on tegemist lihtsalt tõupuhta "mina alla ei anna" joorupiga. Aga miks? See jääb mõistmatuks.

Selliseid ristmike, kus üks suund on üheti ja teine suund teisiti regullitud olemas olla ei saa. Samuti ka siin.
Kui on kerese kõndijatele foor (mis vähemalt on vist enamusele märgatav), siis peab olema ka kerese sõidukitele foor. Kui on kerese sõidukite foor, siis ei ole võimalik, et see käiks keresega ristuva teega oleva fooriga vastuoluliselt (kaks peatee märki ei saa olla)
Kerese roheline annab eesõiguse männiku punase suhtes. Ja mitte üks dokument ei vähenda kerese rohelise õigust, et kohtus ennast õigeks rääkida!
"Ma lihtsalt ei aktsepteeri mnt ameti selgitust" on ad hominem ***
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”