Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 244 korda
Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
Mulle meeldib sinu nägemus, et mnt ameti vastus on ülimuslik ning siinsed tõlgendused vaid muinasjutudMadlobster kirjutas: ↑08 Mai 2022, 09:40Järgmine LS "tõlgendaja"![]()
Lepime ikka nii kokku, et mnt ameti vastus on ülimuslik ning siinsed tõlgendused vaid muinasjutud. Jah olen nõus, et nimetatud ametist on ka rumalusi tulnud aga see ei ole see koht.
Kuna mntamet ütles, et see on fooridega reguleeritud ristmik, siis nii see on, vahet pole, mida keegi siin ütles/b, arvas/b või kuhu soovis/b sõita.
Reguleeritud ristmikul ei või keelava tule korral kuhugi keerata (ka siis mitte kui tõesti otse sõita ei taha)
Ristmikul olevale manöövrit lõpetavale tuleb anda võimalus manööver lõpetada
Roheline tuli annab õiguse punase tule suhtes
Kuna on reguleeritud ristmik, siis maas olevat jutti ei tohi oma tahtsi ignoreerida (sest foor kehtib ka sulle)
Lp. @Rasmusk võta oma tiraad ja minu vastus näpuvahele ning mine mnt ametisse (või sirgi juurde, või mõne tõsiselt võetava juurde, Aini tuttav ei loe, valesti sõitnud teemaalgataja like/pöial ka ei loe
).
Kui sul õnnestub sealt saada teistsugune seletus kui minu kirjutatu, võid mulle karistuse ise välja mõelda. Muul juhul veelkord, palun lõpetage rumaluste levitamine ja omatahtsi LS tõlgendamine, see on (eriti mootorratturile) liikluses üsna kibedalt lõppev. Ja kui saad vastuse mis ühtib minu kirjutatuga, siis palun aktsepteeri seda!!!
Mul ainult üks küsimus- millest siis meil elavad ära advokaadid? Ja miks jõuavad paljud vaidlused kohtusse?
Rõhutan veelkord- ka ametnikud võivad eksida!
Sinu elu võib olla päris "lõbus" lähtudes sellest, et ametnik ja ametid on ülimuslikud! Ära siis teinekord kuskil neid kiru ja kiida ikka taevani!
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.