Enduro ratta valik. Soovitage.
Re: Enduro ratta valik. Soovitage.
seda ei tea mis seal teiste taga sõites toimub...kuigi 100% hobisõitjad suvalises metsas ei pea ju ka üksteisele tingimata 2 meetrise vahega "takka trukkima" rajal?! aga kuna ise kunagi kellegi taga ei sõida siis pole küll metsas probleemi olnud. krossikiiver pähe, tavalised prillid ette ja minek. alati muidugi pole neid prille tingimata vaja ka, pigem siis ees kui on mingi uus ja tundmatu koht, rada jne. aga mul on ka ainult -1, arusaadav et kõigil ei ole luksust prille üldse eest ära jätta. krossiprille olen paar korda kandnud (ilma tavalisteta) ning sellest mõttest väga kiirelt loobunud - actual krossisõitjatel, actual krossivõistlustel, actual krossirajal on nende vajadus ja mõte ilma igasuguse väiksemagi kahtluseta arusaadav. aga hobikorras metsas endurotajal, milleks? kui ma niiväga oma silmade pärast kardaks (et sinna mõni oks sisse sõidab) siis paneks pigem ette mingit tavalised lahtised kaitseprillid. hästi kerged ja võimalikult vähe "tuntavad". krossiprillid olid ikka väga tuntavad, eriti palavama ilmaga. ei sobinud ka see, et moonutavad visuaali oma klaasidega.
samas kui vaja siis saab ju krossiprillidele kõigile töödelda sisse pesad tavaprillide jaoks. saab muuta nö. õhu liikumist vabamaks ja lihtsamaks jne. kättevõtmise asi ainult
samas kui vaja siis saab ju krossiprillidele kõigile töödelda sisse pesad tavaprillide jaoks. saab muuta nö. õhu liikumist vabamaks ja lihtsamaks jne. kättevõtmise asi ainult
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.