Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
-
- Tänanud: 89 korda
- Tänatud: 231 korda
Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
Kui see seal oleks lihtne ja arusaadav asi siis ei oleks ju siin lehekülgede viisi arutelu. Kindlasti ei ole arutelu kõik mis siin eelnevalt on üteldud osade härrade poolt..Madlobster kirjutas: ↑05 Mai 2022, 19:02Ebareaalne. (troll vist? ma mõtlen)
Võta see lugu kokku peale mnt ametist saabunud vastust. Tunnista viga või ära tunnista, tee mis tahad peale seda
Seniks ole täitsa ja ära kellelegi räägi, kuidas seal sõitma peab.
See soovitus ei ole pahatahtlik sinu suunas vaid heatahtlik nende suunas, kes tervelt koju tahavad jõua.
Nagu ka eespool ütlesin siis adekvaatne vastus millest teha lõplike järeldusi saab tulla kas liiklusjuristilt või kohtult. Linnades panevad märke ja foore minu andmetel omavalitsused. Ka nemad eksivad. Mnt. ametist võib saada erinevatelt ametnikelt erinevaid vastuseid ja seisukohti. Samas loomulikult võib olla ka eri arvamus juristidel. Vastasel juhul ju neil tööd ei oleks.
Ma olen päris inimene oma pärisnimega erinevalt enamusest siin. Ja seda põhjusega. Ma proovin teha oma postitusi nii , et ma ei solvaks kedagi ja ei muutuks isiklikuks. Kui ma mingis osas eksin siis ma olen nõus seda ka tunnistama.
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.