Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 598 korda

Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Ain kirjutas: 05 Mai 2022, 17:41
Madlobster- paar küsimust:
1. Kaua Sul on olnud load?
2. Kas oled osalenud liiklusõnnetuses ja kui oled siis kui mitu korda?
Mul on load olnud 23 aastat
Lubadel on kõik tähed lisaks väikelaev :)
Avariisi olnud ei ole (ok on minu kihutamise tõttu olnud väljasõite nii rajal kui ka tee peal (nooruspõlves sai ikka tagumistel teedel nata "hullu" tehtud aga teisi autosid LS mitte tundmise tõttu ma lõhkunud ei ole.

Liiklusteemalistes vaidlustes tunnen ennast üsna kindlalt, sest kogu tähestiku tegemine eeldas iga tähe kohta kaks eksamit (kool ja mnt amet) ja ma võin öelda, et ma lihtsalt ei õppinud kuivalt vaid väga hoolega. Minu tõttu tehti koolieksamite piletitel üsna mitu küsimust ringi kuna seal olid minu leitud vead sees. Alguses üsna üleolevalt suhtunud kooli omaniku (et ma olen sinusugustega siin vaielnud küll ja veel ning pole neil kunagi õigus olnud) toon muutus väga sõbralikuks ja testid tehti ringi.
Lisaks võtsin käsile paar aastat tagasi lube teinud kasutütre, kes korduvalt läbi kukkus ja peale mind tegi eksami ära. Ja veel lisaks teeb mul hetkel lubasid poeg, kellega õpime nii teooriat kui sõitu.

Seega võin rahulikult lubada karvamütsi söömist, jookide välja tegemist, rääkimata ülimalt enesekriitilise vabanduse kirjutamisest kuni üsna suure summa lauale panemist vs tühi lälin ja no eks ma siis tunnistan viga kui te nii väga tahate.

Võid ka tutvuda siin varasemate minu poolt kommenteeritud liiklusteemadega ning kuidas need lõppenud on.

Kui see kõik tegi sinu tuju paremaks või pani vähemalt korraks mõtlema, et sul vbl ei ole õigus läks minu üllitis korda.
Muul juhul nagu varem ütlesin ei pidanud ma vajalikuks mina ... lugusi (miks ma üsna enesekindlalt ennast väljendan) pajatada.
Lisaks olen käinud kreekas ja saksamaal fooride koolitusel, osalenud hankes ja ka reaalselt kogu ristmiku kõik foorid, kaamerad ja asjad paika pannud ja sellega seoses vaja olevad tööd kordineerinud.
Mõned asjad jätan pajatamata ka kuid jah ma olen üsna kindel, et ma tean millest ma räägin
Viimati muutis Madlobster, 05 Mai 2022, 19:12, muudetud 1 kord kokku.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”