Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 598 korda
Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
No nagu näha siis sa pole seda pikka joorupit hoolega lugenud.AzA kirjutas: ↑05 Mai 2022, 16:54Kule Mad, asi ju pole selles, et Ain, mina jms. külmalt keresest tulijatele külge sügaks, vaid poindis, kas see sebra foor kehtib ristmikule või ei.
Ja kui kehtib, mis alusel ta kehtib.
Hetkel on jõutud ma saan aru sinnani, et kuna Kereses on foor, siis kehtib, kui seal foori poleks, siis ei kehtiks
Ehk siis linna poole mineja peab kiirelt ristuva tee foori vaatama, nuputama, mis tuled seal on ja siis noh otsustama.
Aga kui kereses on vaid parempöörde noolfoor?
Ma siin maalt ja hobusega, ma ei tea![]()
Kui seal on foor siis pole sinule mitte mingit vahet, mis lamp seal põleb või põle.
Kui sina näed, et sul on ees foor punane jääd seisma selleks maha joonitud juti taha
Kui tahad enne foori ära keerata pead veenduma, kuidas on enne foori olev ristmik reguleeritud. Kui sa seda teha ei oska pead kõigile teed andma.
Aga kui märkad, et ka ristuval teel on samuti foorid, siis tegelikult ei peaks taipamisega pikalt minema, et kogu ristmik on fooriga reguleeritud ning lähtuma peab sinule mõeldud tuledest ja joontest. Mis tuled parasjagu teistel on tähtsust ei oma, sina ületad joone ainult rohelisega.
Ehk kui tahad tasuta ristmiku ületada tuleb lähtuda enda tuledest.
Kui sa aga ristuval teel foore ei märka, siis on samuti taipamisega lihtne, et foor reguleerib peale ristmiku olevat kõndjate rada ja ristuval teel olevad tegelased lähtuvad anna teed märgist ning lubavad sul pöörata siia ning sinna. Aga ausõna nad ei tule rohelise põledes selle peale, et sa maalt ja hobesega oled.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.