Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
Jah on küll. "Ainid" sõidavad alatihti mulle otsaAin kirjutas: ↑05 Mai 2022, 15:12Esmalt ju tekib ikka jälle küsimus kas ja kellele põles mis tuli fooris. Ja kas minule üldse see foor kehtis. tavaline on et kõigil põles roheline jne. Minul on selleks autos nii ees kui taga kaamera et ennast kaitsta vajadusel..Madlobster kirjutas: ↑05 Mai 2022, 14:51Manöövri lõpetamine manöövri lõpetamiseks. Me räägime männikult punasega üle joone keresesse keerajatest.
Kui männikult tuleb ain kaubikuga ja sõidab punasega ristmikule (tahab keerata keresesse) ning sõidab surnuks seal oleva keresest rohelisega tulnud lobsteri motikaga, siis on ain liikluseeskirju eirates põhjustanud inimese surma ning peab sellega elama elu lõpuni.
Kas sa sellest saad aru?
Nagu aru saan võtad peale kohut selle teadmiseks.
Lobsteri pere ees tunnistad viga ning annad info edasi ka õpetajale?
Inimeste teadmised tulevad koolist. Mitte foorumist, saunast või sots meediast. Enamik käituvad liikluses nii nagu koolis õpitud. See kui juhtub õnnetus on traagiline! Olenemata sellest kas oled süüdi või mitte. Ja lõplik tõde selgub paraku kohtus keerulisemate asjadega. Mina üheski õnnetuses pole osalenud 30 aasta jooksul. Ehk siis olen saanud hakkama nii nagu koolis õpetatud.. Kuidas Sinuga on? kas on olnud õnnetusi või liikluskahjusi?

St mul ei ole vaja kekutada oma lubade, sõiduoskuse, LS tundmisega ja staažiga. Kõike jagub piisvalt, et siin üsna ensekindlalt sõna võtta.
Esmalt tekib ... siis kaamera ja siis ... bla bla bla
No mis sa keerutad? Ma ju ütlesin, mis tuled põlesid (ja kõikide kaamerad seda ka kohtus kinnitavad)
Väga kurb, et sina ja nii mõnigi teine ei ole võimeline mõistma, et selliselt 30 aastat sõites on sul olnud kõvasti üle keskmise õnne, või oled sa oma sõidud teinud kükametsas. Või mingi kolmas versioon. Sest on kuidagi äärmiselt ebausutuv, et punasega 30 aastat ristmiku ületanud tegelane pole saanud kriimugi. Proovi lotot

Samuti on ülimalt kurb, et selliseid tarkusi (küll sinu väite kohaselt) veel jagatakse

Väga otsestest ning ebamugavatest küsimustest põikled sa "osavalt" kõrvale lugudega mis on kõike muud kui see, mis on LS'is kirjas.
Iga 10 aasta tagant kohsutuslik eksam vist on küll maru tüütu kuid vähendaks samas pleki ja liha kahju üsna jõudsalt (ääre mõttena mõlgutades)
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.