Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 245 korda
Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
Mis vabandamisse puutub siis ma ei ole kedagi solvanud! Seega ei pea vajalikuks vabandada. Aga kui vastus tuleb minu seisukohast erinev siis olen nõus oma viga siin tunnistama. Rõhutan, et tegu on puhtalt minu arvamuse ja seisukohaga mis ei pruugi olla absoluutne tõde! Olen lihtsalt oma argumente selgitanud. Samuti annan sellisel juhul info edasi ka õpetajale!Madlobster kirjutas: ↑05 Mai 2022, 14:27Kui vastus tuleb sinu kahjuks kirjutad väikse vabanduse ka, või hakkad fooride paigaldajate kallal võtma? Ja tuleb üks lõputu "aga ikkagi ...."???Ain kirjutas: ↑05 Mai 2022, 14:17Kuulge.. meil pole mõtet siin edasi jaurata! Küsige vastused.ee järgi ja vaatame minda jurist ütleb! Minu jätkuv seisukoht on, et see pole reguleeritud ristmik linnapoole liikudes ja soovides teha vasakpööret. Foorid on ülekäigurajale ja stoppjoon on enne ristmikku, et autod ei ummistaks ära ristmikku.
Ja, kas eluaegne õpetaja ka ameti maha paneb ja vabandab?
@Thori juba küsis
Tead äkki veel mõndasi mõttetuid lampe (loe: kerese sarnaseid foore) kuskil, mis küll kenasti rohelist säravad aga tegelt sõita ei luba?
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.