Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 598 korda
Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?
Aga miks kerese meestel siis üldse foor on?Ain kirjutas: ↑05 Mai 2022, 14:06Macil oli küsimus teistpidi ju! Aga kirjeldasin just ka Kerese poolt tulemist. Aga kordan üle: roheline tuli lubab hakata sooritama manöövrit aga ta peab veenduma ,et ristmik on tühi. Kui keegi on seal sooritamas vasakpööret siis tema peab ta läbi laskma. Ja kui ristmikul on rohkem sõidukeid siis ta liikuma ei tohi hakata vaatamata rohelisele tulele. Rõhutan- ristmikutel pead alati andma teed neile kes on seal lõpetamas oma manöövrit!Madlobster kirjutas: ↑05 Mai 2022, 14:00@Ain sa tule vahelduseks kerese poolt ka. Muudki sealt männikult ja punasega teistele ette, puid alla ja mina ei tea.
Proovi lahti seletada, mis loogika alusel keresest tulles oma rohelist tuld kenaks kuid mõttetuks lambiks pead ja kukud männikult tulevatele teed andma?
Eluaegsel on tagumine aeg silmad peast häbendea ja pinisile ära minna.

Kui juba nii lihtne ristmik sellist peavalu toodab siis männikult linna poole enam sõita ei tohiks rääkimata päris suurtest ja keerukatest liiklussõlmedest.
Ja miks sul vaikselt see sõna lõpetamine sisse on tulnud???

Kõik, kes raiuvad mina ei pea nägema või mina ei pea tedma peaksid hoopis endale ütlema, mina ei pea sõitma. Sest sõites peab teadma ja peab nägema.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.