Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Alterjor kirjutas: 05 Mai 2022, 13:58
Ain kirjutas: 05 Mai 2022, 13:56
Alterjor kirjutas: 05 Mai 2022, 13:47

Mida sa mõistatad siin, seadus ütleb, et pead jääma seisma, erandi teeb kohtukeiss 2005 aastast, mis leidis, et õigus see pööre teha kui pole reguleeritud ristmik. Niikaua on see sinu jaoks reguleeritud ristmik kui sa ei veendu teisti. Kui põõsas segab su veendumist siis see on reguleeritud ristmik ja käitud vastavalt.

Palun too välja punkt mis sätestab, et reguleeritud ristmik on ainult siis kui on foor enne seda? Seadus ütleb selgelt, et ristmik on reguleeritud siis kui kõigil liikejatel on foor, mis sätestab nende järjekorra. Mida on ka antud juhul.
Pigem peaksid Sina tooma välja punkti,et see on reguleeritud ristmik. Minu info on kontrollitud liiklus õpetaja ja eluaegse politseiniku poolt. Aga arvan, et lõpliku usutava vastuse annab kas jurist või kohus. Ehk siis esmalt vastused.ee
Ma olen seda toonud välja juba vähemalt 3 korda. Ilmselt on see ka sul põõsa taga.
Ja nagu sulle on 3 korda selgitatud, siis juht ei pea käima uurimas kas äkki ristuval teel on foor või mitte või kas see töötab või mitte. Liiklusolukord PEAB olema ühemõtteliselt ja selgelt arusaadav. NIng kui foori ei ole näha siis peab lähtuma eeldusest, et tegemist on samaliigiliste teede ristumisega, mille järgi ikka on Männiku teel liiklejal eesõigus Kerese tänavalt tulija ees. MOTT.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”