Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 486 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Liiklusülesanne: kellel on eesõigus?

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

mx77 kirjutas: 05 Mai 2022, 12:49
Alterjor kirjutas: 05 Mai 2022, 11:41
Ain kirjutas: 05 Mai 2022, 11:39
Tähtis on see, et tegemist ei ole reguleeritud ristmikuga.
Ristmik on reguleeritav, kui liiklejate liikumise järjekorra määravad foorituled või reguleerija märguanded.

Mis tuled siis need seal on Kerese tänaval? Kas ülekäigurada on samal ristmikul või mitte?
Nagu ma varemgi kirjutasin, siis juhi asi ei ole mõistatada, kas ristuv tee on reguleeritud fooridega või mitte ja ennustada, et kas see asi mis selt kuskilt posti tagant võib-olla paistab on foor, või mingi muu kast. Fooril ei ole mingit konkreetset kuju. Sellepärast on "anna teed" märk tehtud kõigist teistest märkidest erinev, et seda oleks võimalik ka tagantpoolt ära tunda.
No suvaline kast suvaline kast
Kõndija foori näed sa ju ometi seal??? Või see ka ei paista või paistab see ka suvalise kastina? Kõndija foor ei saa ju olla ilma sõiduki foorita (või oleks see ka vaidluskoht?)
Paraku liikleja peab omama piisavat taiplikust, et temale paistvatest vahenditest jõuda arusaamisele, kuidas ristmik töötab.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”