Anna teed märk.
Minule kui peateel olijale lihtsalt puuduvad foorituled .... pean juhinduma kõrvalteel olevatest?
Mismoodi ma seda teen? Ma ju ei näe neid.
Foorituled on peateel olijale olemas mõlemas suunas ja kõrvalteel olija samuti.
Siin ülalt vaade, kus näha ka stopp jooned. See EI OLE ülekäiguraja foor vaid ritsmiku keskel olev foor. Natuke harjumatu, aga kehtib samamoodi nagu ristmiku ees olev.
image.png
image.png
Pole midagi paremat, kui kuningas.
Perspektiiv kaardivaates petab su ära. Kõik kolm foori paiknevad ühel joonel, ristmiku taga ja vahetult ülekäiguraja ees. Ületan igal äripäeva hommikul seda ristmikku ja kaen oma silmaga.
Sõidan ka väga tihti sealt kõigis kolmes suunas ehk tuttav koht. Ristmiku piirid on teede lõikumise jooned ja ka kõnniteed on seal sees ehk tõmba kõnnitee välimistest servadest sirged jooned igas suunas ja saadki ristmiku ala. Foorid jäävad seal selle ala keskele sisuliselt. Mina nõustun, et seal on ebastandartne olukod, aga juriidiliselt ilmselt on kõik JOKK nende liikluskorraldus vahenditega.
Maa ameti kaart on vähe parem, kui Google. Punase joonega on märgitud "kõikide fooride" asukoht suhtes rismikuga. Ütle plaun, kuidas need foorid nüüd rismiku keskel on?
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.