Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Postitusi: 1674
Liitunud: 19 Juul 2004, 15:22
Tsikkel: Kawaspa
Asukoht: Pärnu
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).

Lugemata postitus Postitas AzA »

Turist kirjutas: 02 Mai 2022, 11:00
Ok, ise elad seal ühes 14 m2 toas, aga kas 2 last paned sinna 6m2 täisaknaringiga verandale, 20 m2 kööki või 1 m2 peldikusse? Või hoopis garaazi, sauna, kõrvalhoonepealsele viilkatusealusele? :lol: Julgeks pakkuda, et 3-toalises korteris tavaliselt just 2 lapsega elatakse.
Ma kirjutasin, mida mina isiklikult kasutan ... majas on ikka kordades rohkem tube. Küll need 2 last ja võibolla isegi naine ära mahuvad :mrgreen:
Kuigi jaa, aegajalt tütar seal verandas istub monitoride taga ja joonistab midagi või siis on omaette nädalakese ... aga ta küsib ...
Erinevalt korterist on mul jah selline tuba, kuhu üldse keegi ilma koputamata ei astu, mitte keegi. Seal on mu musanurk, kitarrid-trummid, miski laud, kus talvel ajaviiteks pidurisupporteid puhastan - no kui peaks isu tulema.
Verandas on mul lage kontor, ma nimelt joonestan ja vahin masina taga suviti nii, et meetri kaugusel on uks lahti, vahepeal hea terrassil koni kiskuda ja selga sirutada või siis koerale palli visata.
Täna ma ei viitsinud hommikul lolliga jalutada, andsin kondi hambu ja tegin ukse lahti ... las puhastab varestest aeda, ise istusin tunni trussikutes köögilaua taga ja kirjutasin seda jama siia kokku .... selmet müts peas, sall kaelas oma taksit situtatavat genat tervitada.

Aga jah, megatöö pean ka täna ära tegema, 17 roosi lõikama, tubli tund ... tea mitu õlut läheb? Lageda investeeringu tegin kah nädal tagasi, uued roosikäärid ... 10€, peaks nüüd 5a rahu olema, kui teritada ei viitsi - maja, pean ostma kraami, mille olemasolust korterielanikul ilmselt pole aimugi.

Aga ma möönan, üksi ma nii suurt maja pidada ei tahaks, kõike lihtsalt ei meeldi teha ja mingeid tädisid koristama, kardinaid õmblema jms. ka ei taha.
Rahaliselt miskise 2-e toalise korteriga eriti vahet ei näe, isegi kui otseelektriga enda jaoks vajalikke ruume kütaks.

PS: see on isiklik Turist, mul puudub igasugune vajadus nädalavahetusel kuhugi reisile ronida, panen suurele ekraanile Londoni vaated, lähen ostan mõned eilid ja minu jaoks piisab.
Starost ne radost.
Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”