Kas keegi veel hooldab/remondib oma tsiklit ise?

Kas sa hooldad/remondid oma tsiklit ise?

Ei. Milleks? Selleks on töökojad.
5
5%
Ei. Ma ei oska, muidu teeks.
4
4%
Ei. Võimalused puuduvad. Muidu teeks.
5
5%
Jah. Teen hooldused ja lihtsamad tööd ise.
19
19%
Jah. Teen enamus ise, vaid väga keerulised või eritööriistu nõudvad asjad lähevad töökotta.
43
43%
Jah. Teen kõik tööd ise.
24
24%

Hääli kokku: 100
Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 598 korda

Re: Kas keegi veel hooldab/remondib oma tsiklit ise?

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

BS!
Mina, kelle põhitöö on hoopsi mingi muu asi suudan probleemi lahendada googli ja loogika abiga
Aga spetsialist, kes on aastaid ja aastaid iga jumala päev selle sees suudab ainult juppe vahetada kuniks joppab õige jupini.
Ja õigust jääb kapaga üle (togi) ???
Lisaks on sageli töö lohakas, st midagi on ära kriimustatud (või suisa lõhutud), midagi on kinni keeramata unustatud, midagi on üldse tagasi panemata jäetud. See, kes mu autoga vastu seina sõitis ajas oksa nii laiali, et garage uks jäi kitsaks ja rinna nii kummi, et nööbid lendasid eest ära ning jõristas mulle, et kas sa arvad, et ma ei oska autoga sõita väääää--äää?

Isetegijaid on tänapäeval nii vähe, et töökojal vinguda, et sellepärast ei saa töölist pidada on veel eriline bs. Endal järjekord kuu ja pikem.
St ain ma ei ole sinuga nõus mitte ühe lause osas, mis sa ütlesid.

See mure ei ole aint nurgataguste garadega vaid ka täiesti margiesindustega.
Üks margiesindus, kelle silla regullimise oskus oli maisikonservi valmistajaga samal tasemel röökis mu peale, et käed lahti ei sõideta, kui üritasin talle tõestada, et auto kisub.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”