Rääkige robotniidukitest. Jagage kogemusi.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Rääkige robotniidukitest. Jagage kogemusi.

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

moilo kirjutas: 30 Apr 2022, 10:41
No seda ma ju ütlesingi, et lahendus on olemas kuid kas see ka otstarbekas on?
Mul on robot pandud niitma maja ümbrust ja see on suhteliselt keeruka kujuga liigendatuse ja takistuste tõttu. Kuid asjalik paigaldaja saab selle paigaldatud sedasi et miski ei jää niitmata. Lihtsamat suurt pinda kus palju oksi niidan samuti traktoriga sest langevad oksad tõesti segaksid ilmselt ka neid suuri roboteid ( need on suured: miski Belrobotics mida vaatasin kaalus vist 100 kilo ja niitis korraga terve päeva). Kuid selle suure traktoriga kusagil peenarde ja põõsaste vahel on samas üsna tülikas ja seal saab robot kenasti hakkama. Pealegi tekitab robot väga ilusa ja ühtlase muru. Seda, et pind on liiga keeruline robotile ja ta ei saa hakkama kartsin ka ise algatuseks kuid see kartus osutus asjatuks.
Mul on maja ümber, nii 10m hoonest, külvatud muru ja seal kasutan kogujaga-veoga käsiniidukit(Cub-Cadet). Tegelikult teeb naine sellega seal ise, sest seal liiga palju "ohtlikku" mis võib muidu ära niidetud saada :D ostsin talle lisaks ka metabo aku trimmeri (mida ma ka suurima mõnuga nüüd kasutan) ja ise toimetan siis traktroiga väljaspool seda perimeetrit.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”