Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).

Kasutaja avatar

Teema algataja
Turist
Tänanud: 99 korda
Tänatud: 207 korda

Re: Mootorratturi elu korteris on odavam, kui majas (või vastupidi).

Lugemata postitus Postitas Turist »

Heitsin vahelduseks kinnisvarapakkumistele pilgu peale, et kui reaalselt mina tahaksin hetkel elamist osta ja oleks valida kas osta selline korter, milles hetkel elan või maja ja seda ikka lähipiirkonnas, mitte linnast väljas. Korter peaks maksma u. 80 000 kandis (max. 90 000), aga vähemalt (pigem rohkem kuna mul hea suur kelder, mis korteri m2 ei kajastu, aga maja puhul oleks vist sees ja kes siis maja ilma garaažita tahaks) sama tubade arvuga ja suurusega maja alla 240 000 eur kohe mitte ei leia, kus ei oleks käsitsi kütmist ja maja oleks ka kaasaegselt soojustatud. Nii et minimaalselt 150 000 eur läheks kohe rohkem. Isegi kui arvestan, hetkel korteriga seotud kõigi reaalsete kuludega ja et majas on jooksvad igakuised kulud 50 eur kuus (kindlasti liiga optimistlik) läheb selle 150 000 eur vahe "tasa teenimiseks" rohkem aega kui mul eeldatavasti elupäevi on ehk siis 50+ aastat läheks. :wack:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”