Kas keegi veel hooldab/remondib oma tsiklit ise?

Kas sa hooldad/remondid oma tsiklit ise?

Ei. Milleks? Selleks on töökojad.
5
5%
Ei. Ma ei oska, muidu teeks.
4
4%
Ei. Võimalused puuduvad. Muidu teeks.
5
5%
Jah. Teen hooldused ja lihtsamad tööd ise.
19
19%
Jah. Teen enamus ise, vaid väga keerulised või eritööriistu nõudvad asjad lähevad töökotta.
43
43%
Jah. Teen kõik tööd ise.
24
24%

Hääli kokku: 100

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Kas keegi veel hooldab/remondib oma tsiklit ise?

Lugemata postitus Postitas will111 »

urmas66, saab seda teha ka kodus, ei ole kuigi raske. muidugi jah, mingid "kronsteinid" peaksid selle jaoks olema, kas siis poest ostetud või ise välja mõeldud. poe oma maksab vist umbes nii ~40e.
ja tegelikult saab vahetada/sõita ka balansseerimata, eriti tagarehvi puhul. näiteks oma rinkarattal ma ei viitsinud küll mitte kunagi tagaratast balanssida. kiirused rinkal (pärnus) on aga samas teatavasti kuni umbes nii 220-230. ei tekkinud mingeid probleeme, ja ammugi ei ole probleeme ligi poole väiksematel kiirustel maanteel. kui ei taha või ei julge balansita sõita siis on teine asi, aga iseenesest mingit probleemi sellest ei teki. kui just rehvi täiesti valesti ei paigalda (märgid on peal)...kuigi vahel olen ka ise need märgid ära unustanud ja sellegipoolest pole häda tekkinud.

Forumist, mis see rehvivahetus sellisel juhul üldse maksab? ma mõtlen, et kui viid alt võetud ratta kuskile.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”