Rääkige robotniidukitest. Jagage kogemusi.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Rääkige robotniidukitest. Jagage kogemusi.

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

roadriders kirjutas: 27 Apr 2022, 12:03
Huvitav, et urmas66 nii kuss on? Tavaliselt oleks ammu juba sõna sekka öelnud stiilis "mul on...., mu naisel on..., mu sõbral on..." (w) Aga teemasse. Ostsin huvi pärast endale eelmine aasta mingisuguse Redback nimelise asjanduse. Otsest vajadust ei olnud, meeldib niiduki või traktoriga niita, aga kõigil on, kuda siis minagi ilma. Minu üllatuseks töötab juba teist aastat (just tõstsin garaazist välja ja lasin prooviringi teha). Aegajalt suudab ennast küll kusagile lillepeenra äärde (peaks traadi vist kaugemale tõstma) sisse kaevuda, aga muidu pole häda midagi. Töötab 1,5 tundi järjest, laeb 45 min. Mingeid erilisi vigureid peal ei ole (äpp jms.), vihmasensor on, lihtne menüü. Maksis soodushinnaga kusagi 500 raha ümber Bauhofis. 200 m traati ja kinnitused pidin komplektis olevale 150 m juurde ostma, kuna igasuguseid "saarekesi" oli vaja kinnistul hulgaliselt juurde tekitada.
Mul on aed ja niidetavat pinda 5000m2. Mul on traktor muru niitmiseks. 3-4h iga paari nädala tagant
@roadriders ma räägin asjadest,mis mul päriselt on või mida päriselt kogenud olen ja ei kirjuta lampi ega mõtle stoorisid välja. Kui midagi vastupidist tead,siis kirjuta otse mulle ja ütle välja, aga siin sel hetkel on sinu kirjutis küll BS tase. :bsmile:
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”