Kas keegi veel hooldab/remondib oma tsiklit ise?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Re: Kas keegi veel hooldab/remondib oma tsiklit ise?
Ma käin hooldamas töökojas. Sellepärast, et see on minu jaoks "odav" 
Ise tehes oleks vaja kohta (hoovis külili ratta all - tänan, ei, olen sellest vanusest väljas et nii viitsiks), garaaži rentimine (linnas) on kallis, ostmine veelgi kallim + sisseseade. Ainuüksi 1-e tõstuki raha eest saab ~3...4x hoolduses käia. Eriti pikaks läheks tasuvus veel siis kui ratas mingi odavlahenduse pealt maha kukub ja koos tõstukiga on vaja osa ka uued plastikud.
Suvilas on garaaz olemas, aga 150km kaugusele hooldust tegema ei viitsi sõita ja tõstuk oleks ikka puudu
Ketti õlitan ja akut vahetan muidugi ise - selleks pole remondikohta tarvis.
PS Ise tegemisel kujutan ette, et inimesed jagunevad 2-ks: ühtede suhtumine isetegemisse on, et "kuidas saab", teistel "miks ei saa" - ma seal viimases

Ise tehes oleks vaja kohta (hoovis külili ratta all - tänan, ei, olen sellest vanusest väljas et nii viitsiks), garaaži rentimine (linnas) on kallis, ostmine veelgi kallim + sisseseade. Ainuüksi 1-e tõstuki raha eest saab ~3...4x hoolduses käia. Eriti pikaks läheks tasuvus veel siis kui ratas mingi odavlahenduse pealt maha kukub ja koos tõstukiga on vaja osa ka uued plastikud.
Suvilas on garaaz olemas, aga 150km kaugusele hooldust tegema ei viitsi sõita ja tõstuk oleks ikka puudu

Ketti õlitan ja akut vahetan muidugi ise - selleks pole remondikohta tarvis.
PS Ise tegemisel kujutan ette, et inimesed jagunevad 2-ks: ühtede suhtumine isetegemisse on, et "kuidas saab", teistel "miks ei saa" - ma seal viimases

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.