Kas keegi veel hooldab/remondib oma tsiklit ise?
-
- Tsikkel: Honda CB500XA
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: Kas keegi veel hooldab/remondib oma tsiklit ise?
Minul uuema ratta ostuga remontide arv vähenes oluliselt, pole veel midagi peale õlivahetuste vaja teha (kui paagi vahetus, käekaitsmete ja kaitseraudade väänamine esimesel aastal välja jätta). Manual on olemas, enamasti sellest piisab. Vana rattaga sai palju õpitud, oli mõnus rahustav nokkimine iga talv, karpa lahti, karpa kokku 
Miks foorumis nii palju ei küsita enam, vb otsingu kasutamine on piisavalt vastuseid andnud ja probleemi saab ainult lugedes lahendatud. Samuti on youtubes vms kohas palju videosid millega saab parema ülevaate mida ja kuidas teha. Pilt on parem ja põhjalikum. Samuti on ingliskeelse info hulk oluliselt suurem ja kõikvõimalike probleem+vastus jutte rohkem. Ise sain cb500x foorumist teada mis kaitseraudu mingile aastakäigule panna, mulle pandi valed ja seetõttu vibra tappis käed ca 10km sõiduga. Ja sellest järgmine teema miks ma esinduses midagi teha enam ei lase, Streetmotosse ikka vaja rehve jms tegema viia

Miks foorumis nii palju ei küsita enam, vb otsingu kasutamine on piisavalt vastuseid andnud ja probleemi saab ainult lugedes lahendatud. Samuti on youtubes vms kohas palju videosid millega saab parema ülevaate mida ja kuidas teha. Pilt on parem ja põhjalikum. Samuti on ingliskeelse info hulk oluliselt suurem ja kõikvõimalike probleem+vastus jutte rohkem. Ise sain cb500x foorumist teada mis kaitseraudu mingile aastakäigule panna, mulle pandi valed ja seetõttu vibra tappis käed ca 10km sõiduga. Ja sellest järgmine teema miks ma esinduses midagi teha enam ei lase, Streetmotosse ikka vaja rehve jms tegema viia

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.